Изследването на Медиана  регистрира подчертан песимизъм породен от удара върху

...
Изследването на Медиана  регистрира подчертан песимизъм породен от удара върху
Коментари Харесай

Горещи данни за вота! Къде е голямата драма

Изследването на " Медиана "   записва емфатичен скептицизъм подбуден от удара върху материалния стандарт  на живот на огромна част от семействата (инфлационната рецесия от последните месеци). Над 60% регистрират утежняване на материалното си състояние в последната година.

Като болшинството показват, че в последните месеци им се постанова да пестят от задоволяването на съществени потребности – храна и отопление. Това е фонът, на който ще се проектира предизборната битка в идващия месец.
-->
Към момента ГЕРБ води пред обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ с към 2 %. Коалицията „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ към този момент не съумява да консолидира изцяло някогашните гласоподаватели на двете съществени обединения участващи в нея.

„ Възраждане “ към момента е трета политическа мощ, като данните демонстрират както мощна консолидация на гласоподавателите им от предходните избори, по този начин и капацитет да уголемяват въздействието си. ДПС са четвърти, като тук обичайно въздействие ще окаже гласуването в чужбина.

След бурния конгрес БСП се намира в тежко състояние.

Данните демонстрират мощно разколебаване на „ алените “ гласоподаватели, които въпреки и намалели са обичайно мощно консолидирани към своята партия.  Сега забележителна част от тях се двоумят за кого да гласоподават и дали въобще да отидат до урните.

Засега Българска социалистическа партия са петият сигурен участник в идващото национално заседание.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР